Škoto vadovaujama komanda net 12-ą kartų tapo Anglijos lygos čempione, du kartus laimėjo Europos taurę ir penkis kartus - Anglijos futbolo lygos taurę.

1999 metais A. Fergusono vadovaujamas klubas tapo Čempionų lygos, „Premier“ lygos ir Futbolo asociacijos (FA) taurės laimėtoju, o 2011-ais „United“ futbolininkai 19-ą kartą tapo Anglijos čempionais ir pagerino „Liverpool“ komandos rekordą.

A. Fergusono treniruojamas klubas ne tik laimėjo daugybę trofėjų, bet ir tapo puikiai žaidžiančia komanda.

Patikimiausiais A. Fergusono žaidėjais tapo Ryanas Giggsas, Paulas Scholesas ir Gary Neville‘as. R. Giggsas atėjo į klubą 1999 metais ir žaidžia iki šiol. P. Scholesas ir G. Neville‘as nėra žaidę kituose klubuose.

A. Fergusono vadovaujamas „Manchester United“ klubas ne vienam žaidėjui padėjo išgarsėti, tačiau besidairantys kitur - trenerio paramos nesulaukia.

Šioje komandoje žaidė Davidas Beckhamas ir Cristiano Ronaldo vėliau neteko A. Fergusono prielankumo, o Wayne‘ui Rooney pavyko po kivirčo susitaikyti su strategu.

2001–2002 metų sezoną dėl suprastėjusių rezultatų buvo pranešta, kad A. Fergusonas traukiasi iš vyriausio trenerio pareigų. Visgi škotas sutiko dar trejus metus pasilikti. Tiek klubas, tiek A. Fergusonas atsigavo ir nuo to laiko iškovojo dar penkis „Premier“ lygos čempionų titulus, laimėjo Čempionų lygos nugalėtojų ir pasaulio klubų čempionato taures.

Sūnaus Darreno teigimu, A. Fergusonas negalvoja apie pensiją ir dar bent trejus metus vadovaus „Manchester United“ klubui.