Tris iš keturių įvarčių šeimininkai atsivežė patys – neapdairiai sužaidę prie savo vartų arba aikštės viduryje.

Nuo 65 minutės vilniečiai dar ir liko mažumoje, nes už paskutinės vilties pražangą savo baudos aikštelėje buvo išvarytas Nicolasas Gorobsovas.

Svečių gretose du tikslius smūgius atliko Adama Traore (17 ir 85 min.), po vieną rezultatyvų šūvį pridėjo Barnabas Varga (65 min. iš 11 metrų baudinio) ir Aleksandaras Pešičius (76 min.).

Antrasis susitikimas po savaitės vyks Vengrijoje. Šios poros nugalėtojai automatiškai pateks į grupių varžybas. Jose pirmą kartą istorijoje Vladimiro Čeburino auklėtiniai žaidė pernai.

Pirmąją akistatą dėl gautos raudonos kortelės praleido „Žalgirio“ puolimo lyderis Mathiasas Oyewusi.

Rungtynės:

Vilniaus „Žalgiris“ 0 – 4 Budapešto „Ferencvaroš“
17' [0 – 1] Adama Traore
65' [0 – 2] Barnabas Varga (11 m)
76' [0 – 3] Aleksandaras Pešičius
85' [0 – 4] Adama Traore

65' Nicolasui Gorobsovui parodyta raudona kortelė

„Ferencvaroš“ komandą žalgiriečiai sutiko ir 2021-ųjų UEFA Čempionų lygos atrankoje. Tuomet varžovams buvo nusileista abu kartus (0:2, 1:3).

Šiemet žalgiriečiai savo kelionę Europoje tai pat pradėjo nuo UEFA Čempionų lygos kvalifikacijos, kurioje startavo sunkia pergale 2:1 (0:0 ir 2:1) prieš Šiaurės Makedonijos čempionę „Strugą“.

Tuomet žaliai-balti garbingai sukovojo su Stambulo „Galatasaray“ ekipa (2:2 ir 0:1), o iškritę į UEFA Europos lygos atranką bendru rezultatu net 1:8 (1:3 ir 0:5 neprilygo Geteborgo „Hacken“ kolektyvui iš Švedijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)