Susitikimą aktyviau pradėjo panevėžiečiai ir jau pačioje mačo pradžioje turėjo dvi geras galimybes pasižymėti. 7 minutę Jorge Elias dos Santos išbėgo vienas prieš vieną su varžovų vartininku, bet paskutinę akimirką atskubėjęs „Bangos“ žaidėjas sugebėjo išmušti kamuolį į kampinį. 19 min. atsidūręs vienas prieš „Bangos“ vartininką Ernestas Veliulis iš dėkingos padėties šovė šalia vartų.

Įpusėjus kėliniui grasinti panevėžiečių vartams pradėjo ir gargždiškiai. 26 min. iš 25 metrų atstumo pavojingai smūgiavo „Bangos“ futbolininkas, bet kamuolys praskriejo virš „Panevėžio“ vartų skersinio. Po trijų minučių „Banga“ turėjo gerą galimybę išsiveržti į priekį, tačiau labai patikimai sužaidė vartininkas Rafaelis Broetto, atrėmęs tris paeiliui varžovų smūgius.

Vėliau pavojingai smūgiavo „Panevėžio“ kapitonas Paulius Janušauskas, bet kamuolys praskriejo šalia varžovų vartų virpsto. 42 min. krito įvartis į „Bangos“ vartus. Po tikslaus P. Janušausko perdavimo vienas prieš vieną su „Bangos“ vartininku iššokęs Jorge Elias dos Santos pasiuntė kamuolį į vartus. Poilsio komandos išėjo panevėžiečiams pirmaujant rezultatu 1:0.

Po pertraukos kamuolį ilgiau kontroliavo „Panevėžio“ futbolininkai, bet pirmasis pavojingas momentas išliko prie Aukštaitijos sostinės komandos vartų. „Bangos“ futbolininko Roberto Vėževičiaus smūgiuotą kamuolį į kampinį nukreipė po pertraukos į vartus stojęs Šarūnas Jurevičius.

Po keturių minučių „Banga“ sugebėjo rezultatą išlyginti. Savo baudos aikštelėje vienas „Panevėžio“ žaidėjas tinkamai nepataikė į kamuolį, kuris atsimušė į komandos draugo ranką. Teisėjo paskirtą 11 metrų baudinį tiksliai realizavo R. Vėževičius.

Per likusį pusvalandį itin pavojingų momentų sukurti nepavyko nei panevėžiečiams, nei gargždiškiams. Susitikimas baigėsi rezultatu 1:1.

Kitas draugiškas rungtynes „Panevėžio“ ekipa žais vasario 19 dieną Gardine su vietos „Neman“ komanda.