Arabai už 24-erių puolėją Prancūzijos čempionams siūlo net 300 mln. eurų. Jeigu šis perėjimas įvyktų, tai taptų nauju pasaulio rekordu. Kol kas rekordinė suma sumokėta už futbolininką – 220 mln. eurų, kuriuos prieš šešerius metus už Neymarą „Barcelonai“ paklojo tas pats PSG klubas.

K. Mbappe turi dar metus galiojančią sutartį su PSG ir atsisakė ją pratęsti, todėl ši jį įtraukė į parduodamų žaidėjų sąrašą.

Šiuo metu draugiškiems turnyrams Japonijoje besirengiantys paryžiečiai į sudėtį neįtraukė puolėjo, nes nebemato šio savo ateities planuose.

PSG vadovai yra įsitikinę, kad K. Mbappe jau yra pasiekęs susitarimą su Madrido „Real“, kurį papildytų nemokamai kitą vasarą. PSG vadovas Nasseras Al-Khelaifi pareiškė, kad „neįmanoma, jog Mbappe Paryžių paliktų nemokamai“.

Prancūzu taip pat domisi tokios komandos kaip Londono „Chelsea“, „Manchester United“, „Tottenham“, „Barcelona“ ir kitos, tačiau visas jas gali stabdyti finansinis aspektas ir paties K. Mbappe atviras noras prisijungti prie karališkojo klubo.

„Al Hilal“ yra vienas iš keturių Saudo Arabijos futbolo klubų, kurį valdo šalies finansų ministerija. Šią vasarą jis jau pasirašė sutartis su Rubenu Nevesu, Kalidou Koulibaly ir Sergejumi Milinkovičiumi-Savičiumi.

Neatmetamas ir toks variantas, kad „Al Hilal“ su K. Mbappe pasirašytų tokią sutartį, kuri po metų jam leistų pereiti tik į Madrido „Real“.

„Al Hilal“ yra pasirengusi padaryti prancūzą brangiausiai apmokamu žaidėju pasaulyje, nors jų sąjungą ir tetruktų vienerius metus.

Prieš kurį laiką K. Mbappe kaip reikiant įsiutino PSG vadovybę, kai viešai komandą išvadino „skaldančia“.

„Nemanau, kad žaidimas PSG labai padeda – tai skaldanti komanda, skaldantis klubas“, – „France Football“ žurnalui sakė jis.

K. Mbappe į PSG persikėlė 2017 metais ir yra rezultatyviausias visų laikų klubo žaidėjas. Praėjusį sezoną jis pelnė 41 įvartį ir padėjo ekipai iškovoti 11-ąjį šalies čempionų titulą.