31-erių brazilas, kuris rugpjūčio mėnesį persikėlė į buvusių Azijos čempionų gretas už 90 milijonų eurų, debiutavo kildamas nuo atsarginių suolelio. 64-ąją minutę Neymaras įžengė į aikštę ir jau 83-iąją rungtynių minutę pasižymėjo rezultatyviu perdavimu, kai ketvirtą „Al-Hilal“ įvartį pelnė Malcomas.

Lietuvos rinktinę praėjusį sekmadienį į neviltį Aleksandras Mitrovičius, į Saudo Arabiją persikėlęs už maždaug 50 mln. eurų, pelnė pirmąjį rungtynių įvartį nuo 11 m žymos. Skirtumą išpūtė tikslūs Yassiro Al-Shahrani ir Nassero Al-Dawsari smūgiai.

Neymaras, kuris sudaužė legendinio Pele rekordą ir tapo Brazilijos rinktinės rezultatyviausiu žaidėju istorijoje, kai pasižymėjo du kartus 5:1 pergalėje prieš Boliviją, su „Al-Hilal“ iki šiol nežaidė dėl smulkios čiurnos traumos.

Sirgaliai nebuvo patenkinti ir tai garsiai reiškė, kai 87-ąją minutę „Al-Hilal“ uždirbo dar vieną 11 m baudinį, o jo realizuoti prie kamuolio stojo komandos kapitonas Salemas Al-Dawsari, o brazilų žvaigždė stebėjo iš šono. Saudo Arabijos krašto puolėjas baudinį įmušė, o per teisėjo pridėtą laiką pridėjo ir 6-ą komandos įvartį.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją