Rungtynėse dukart buvo skirtas 11 m baudinys ir į pagalbą pasitelktas VAR. Tiesa, jei po pirmosios peržiūros 11 m baudinys į „Liverpool“ vartus buvo atšauktas, tai antrąjį kartą buvo nuspręsta leisti jį atlikti.

57-ą min. Mateta realizavo 11 m baudinį ir išvedė „Crystak Palace“ į priekį, tačiau Mohamedas Salah 76-ą min. rezultatą išlygino.

Rungtynių pabaigoje aikštės šeimininkai žaidė mažuma, nes už antrą geltonąją kortelę aikštę buvo priverstas palikti Jordanas Ayew. Liverpulio komanda tai išnaudojo – pergalingą įvartį 90+2 min. pelnė Harvey Elliottas.

Pažymėtina, kad M. Salah pelnė savo 200-ąjį įvartį vilkėdamas „Liverpool“ marškinėlius. Anksčiau tai yra pavykę pasiekti tik keturiems „Liverpool“ žaidėjams: Ianui Rushui, Rogeriui Huntui, Gordonui Hodgsonui ir Billy Liddellui.

Londono „Arsenal“ šeštadienį 0:1 pralaimėjo „Aston Villa“ vienuolikei ir praleido galimybę išstumti iš pirmosios pozicijos Liverpulio komandą.

Vienintelį įvartį rungtynėse 7-ą min. pelnė Johnas McGinnas. Dvikovos pabaigoje Kai Havertzas, atrodė, išlygino rezultatą, tačiau teisėjas dėl žaidimo ranka įvarčio neįskaitė.

Didžiausią staigmeną šeštadienį pateikė „Bournemouth“ futbolininkai, išvykoje 3:0 įveikę „Manchester United“ ekipą.

Įvarčius nugalėtojams pelnė Dominicas Solanke, Philipas Billingas ir Marcosas Senesi. Per pridėtą rungtynių laiką Dango Ouattara įmušė ketvirtą įvartį, tačiau teisėjas po vaizdo peržiūros jo neįskaitė.

Šeštadienio Anglijos „Premier“ lygos rezultatai:

„Crystal Palace“ – „Liverpool“ 1:2

„Brighton“ – „Burnley“ 1:1

„Manchester United“ – „Bournemouth“ 0:3

„Sheffield United“ – „Brentford“ 1:0

„Wolves“ – Nottingham“ 1:1

„Aston Villa“ – „Arsenal“ 1:0


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją