Tiesa, šaltinis silpnokas - britų spauda remiasi anoniminiu futbolo fanu iš Rusijos Jurijumi.

„Mūsų fanai - labai stiprūs vyrukai. Daugelis tarnavo kariuomenėje ar dirbo policijoje. Tai - ne silpnakūniai anglai, vilkintys „Lacoste“ drabužius ir avintys mergaitiškus batelius. Fanai iš Maskvos, Sankt Peterburgo ir kitų miestų susivienys ir bus bendra galinga jėga. Mes treniruojamės ir mušamės miškuose bei stadionuose per rungtynes. Anglai neturės jokių šansų. Mes mėgstame alų ir mylime merginas, taip pat, kaip ir jūs, bet muštynėse mes esame numeris vienas“, - Jurijaus žodžius cituoja „The Sun“.

Europos futbolo čempionatas Prancūzijoje vyks nuo birželio 10-os dienos iki liepos 10-os dienos. Rusijos rinktinė žais B grupėje drauge su Anglija, Slovakija ir Velsu.

Rungtynės Anglija - Rusija yra numatytos birželio 11-ą dieną Marselyje. Čia galimai ir planuojamos rusų ir anglų fanų muštynės. Rusai su slovakais susitiks birželio 15-ą dieną Lilyje, o su valais - birželio 20-ą Tulūzoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (174)