„Kai mane atleido, žaidėjai pirmiausia užsisakė maisto iš „McDonald's“, – pareiškė 69-erių futbolo veteranas.

Pasirodo, F. Capello Rusijos rinktinės futbolininkams buvo įvedęs griežtą dietą, kurią taikė ir ankstesnėse savo darbovietėse.

„Pirmą kartą specialią dietą išbandžiau su Madrido „Real“ komanda. Laikraščiai tada rašė, kad aš juos žudau, nes niekas nebuvo pratęs prie tokių pastos kiekių. Tas pats nutiko Anglijoje. Bet Rusijoje dietos turėjo laikytis visi“, – prisiminė specialistas iš Italijos, rusus treniravęs nuo 2012 metų iki praėjusios liepos.

Ypač daug priekaištų dėl raciono F. Capello prisipažino turėdavęs buvusiam „Real“ ir Brazilijos rinktinės puolėjui Ronaldo.

„Kai jis atvyko į Madridą, svėrė 96 kg ir negalėjo apsisukti. Iš pradžių nieko negalėjau padaryti. Ronaldo – puikus žaidėjas, bet komandai darė neigiamą įtaką“, – atsiminimais dalinosi F. Capello.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją