Futbolininkas iš Prancūzijos neliko skolingas - pakėlė bananą nuo žemės ir paleido jį į atgal į tribūną. Incidentas įvyko, kai abiejų ekipų žaidėjai iš stadiono ėjo į persirengimo kambarius.

„Esame tikri, kad „Lokomotiv“ atstovai nustatys kaltąjį ir jis bus nubaustas“, - skelbiama išplatintame „Anži“ pranešime, kuriame šis fano išpuolis pavadintas idiotišku.

Tuo metu Ch. Samba labiausiai krimtosi dėl to, kad visa tai įvyko matant vaikams.

„Esu labai nusiminęs dėl tokio fano poelgio, kurį matė daugybę vaikų tribūnose. Tikiuosi, kad jie supras, kad tai nesektinas pavyzdys. Nenoriu galvoti apie rasizmą, nes norisi tikėti, kad jo nėra. Be to, dėl to kaltas tik vienas kvailas asmuo, todėl nereikia visko suabsoliutinti“, - teigė buvęs „Blackburn Rovers“ narys, kuriam tai buvo tik trečias mačas Rusijoje.

Mačą rezultatu 1:0 (0:0) laimėjo Jose Couceiro ir Edgaro Jankausko auklėtiniai, o „Anži“ vairą perimusiam Guusui Hiddinkui tai buvo pirma nesėkmė, patirta Rusijoje.

Vienintelio įvarčio autoriumi 73 min. tapo Denisas Glušakovas.

Beje, praėjusiais metais analogiško incidento centre net du kartus buvo atsidūręs ir kitas „Anži“ legionierius Roberto Carlosas, į kurį bananas skriejo Sankt Peterburge ir Samaroje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją