Italas yra brangiausiai apmokamas rinktinės treneris, uždirbantis beveik dvigubai daugiau nei Anglijos rinktinės vairininkas Roy Hodgsonas.

„Neturime pinigų sumokėti Capello algą“, – atskleidė vykdomojo komiteto narys Sergejus Stepašinas.

„Tai neteisinga, bet prieš pasirašant kontraktą reikėjo apgalvoti savo finansus. Šiuo metu mums reikia ieškoti paramos šaltinių“, – pasakojo S. Stepašinas.

F. Capello praėjusių metų sausį su Rusijos rinktine pratęsė sutartį iki 2018 metų pasaulio čempionato, kuris vyks būtent Rusijoje.

„Manau, kad reiktų mokėti už rezultatus – taip būtų efektyviausiai naudojamas finansavimas“, – pridėjo S. Stepašinas.

Planetos pirmenybėse Brazilijoje rusai sužaidė lygiosiomis su Alžyru (1:1) ir Pietų Korėja (1:1), nusileido Belgijai (0:1) ir likę treti grupėje į kitą etapą nepateko.

Tuo metu atranką į 2016 metų Europos čempionatą F. Capello auklėtiniai pradėjo lengva pergale prieš Lichtenšteiną (4:0), bet po to sekė dvejos lygiosios su Švedija (1:1) ir Moldova (1:1).

G grupėje rusai užima antrą vietą ir šeštadienį svečiuose žais su grupės lydere Austrija. Šiai dvikovai Rusijos komanda ruošiasi be dviejų F. Capello asistentų, kurie atsisakė vykti į Vieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (115)