Lietuvos rinktinės gynėjo Lino Klimavičiaus atstovaujamos komandos vairininkas pasijutęs blogai sukniubo rungtynėse prabėgus kiek daugiau nei 20 minučių.

Treneris kurį laiką buvo gaivinamas greitosios medicinos pagalbos automobilyje, o kai atgaivinti rumuną pavyko, jis buvo nugabentas į artimiausią ligoninę.

Pranešama, jog buvusį futbolininką ištiko širdies smūgis.

Nepaisant žaidėjų ašarų ir nerimo, rungtynės su „Craiova“ ekipa buvo pratęstos, o be trenerio likusi „Dinamo“ komanda jas pralaimėjo 0:2. L. Klimavičius žaidė visas 90 minučių.

Vietinis žurnalistas Emanuelis Rosu skelbia, jog pastaruoju metu E. Neagoe patyrė milžinišką stresą dėl nesutarimų su klubo vadovybe ir sirgaliais.

Anot E. Rosu, vos prieš mėnesį „Dinamo“ treneriu paskirtas 51-erių specialistas pastaruoju metu iš fanų nuolat girdėjo reikalavimus trauktis, o dėl tokios įtampos jis beveik nevalgė, gėrė daug kavos ir rūkė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)