W. Rooney paskutinėse savo rungtynėse su Anglijos rinktinės marškinėliais Londono „Wembley“ stadione įvarčio nepelnė, tačiau pergalę jam padovanojo Jesse Lingardo (26 min.), Trento Alexander-Arnoldo (27 min.) ir Callumo Wilsono (77 min.) taiklūs smūgiai į JAV vartus..

120-ąsias rungtynes nacionalinėje ekipoje žaidęs W. Rooney plojant sirgaliams 58-ą minutę buvo pakeistas. Oficialiai jam padėkota buvo prieš mačą – puolėjas aikštėje buvo pasirodęs su keturiais savo sūnumis.

Anglija 3 – 0 JAV

26' [1 – 0] Jesse Lingardas
27' [2 – 0] Trentas Alexander-Arnoldas
77' [3 – 0] Callumas Wilsonas

Naujai trenerio Joachimo Lowo suformuota die Mannschaft Leipcige vykusiam kontroliniame mače 3:0 nugalėjo Rusijos nacionalinę ekipą ir kiek sušvelnino istoriški prasčiausius rinktinei kalendorinius metus.

„Pirmoji dalis buvo gera, kontroliavome žaidimą, tam tikrose situacijose turėjome pranašumą, kūrėme dinamiką ir pasiekėme įvarčius. Po pertraukos šiek tiek praradome žaidimo kokybės – neturėjome tokio gero erdvės pajautimo ir tvarkos. Vėl atsirado šiek tiek chaoso“, – net ir po pergalės negailėjo kritikos savo auklėtiniams J. Lowas.

Pirmuosius savo įvarčius rinktinėje pelnė Leroy Sane (8 min.), Niklas Sule (25 min.) ir Serge'as Gnabry (40 min.).

Tai buvo tik ketvirtoji ir didžiausiu skirtumu pasiekta Vokietijos rinktinės pergalė 2018 metais.

Vokietija 3 – 0 Rusija

8' [1 – 0] Leroy Sane
25' [2 – 0] Niklas Sule
40' [3 – 0] Serge'as Gnabry

Lenkijoje vykusioje kontrolinėje dvikovoje vietos nacionalinė ekipa 0:1 nusileido Čekija. Vienintelį rungtynių įvartį 52-ą minutę pelnė Jakubas Jankto.

Kitų ketvirtadienį vykusių kontrolinių rungtynių rezultatai:

Uzbekistanas – Libanas 0:0

Iranas – Trinidadas ir Tobagas 1:0 (0:0)

Izraelis – Gvatemala 7:0 (3:0)

Airija – Šiaurės Airija 0:0

Peru – Ekvadoras 0:2 (0:2)

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)