„Nike“ išreiškė „gilų susirūpinimą“ dėl pareikštų kaltinimų kompanijos remiamam C. Ronaldo.

Sporto ir laisvalaikio drabužių flagmanė, kurios sutartis su Portugalijos rinktinės žvaigžde siekia apie milijardą JAV dolerių, teigė, kad ir „toliau atidžiai seks šio skandalo tolimesnius įvykius“.

Rėmimo sutartį su Turino „Juventus“ naujoku turinti kompiuterinių žaidimų milžinė „EA Sports“ taip pat padarė analogiškas pastabas šiame skandalo kontekste.

Anot kaltinimus pareiškusios merginos advokatės Leslie Stovall, jos ginamąjai drąsos suteikė #MeToo judėjimas, kurio metu moterys, patyrusios seksualinį išnaudojimą, viešai atskleidė savo patirtį ir išgyvenimus.

Dėl šio skandalo C. Ronaldo nusprendė šiemet nepadėti Portugalijos rinktinei Europos Tautų lygos kovose.

Į futbolininko gynybą stojo jo naujasis klubas – Turino „Juventus“, kuris „Twitter“ socialiniame tinkle džiaugėsi savo naujoku.

„Pastaraisiais mėnesiais Cristiano Ronaldo demonstravo profesionalumą ir atsidavimą, kurį vertina kiekvienas „Juventus“ narys“, – žinutėje rašė klubas.

Pats futbolininkas iš pat pradžių teigė, kad Vokietijos žurnalo „Der Spiegel“ paskelbtas straipsnis yra „netikros naujienos“.

Trečiadienį futbolininkas „Twitter“ vėl gynėsi nuo jam mestų kaltinimų. „Aš tvirtai neigiu kaltinimus. Išprievartavimas yra pasibjaurėtinas nusikaltimas, kuris niekaip nesusijęs su manimi ir mano įsitikinimais.

Noriu apginti savo vardą šiame žiniasklaidos sukurtame nešvariame spektaklyje, kuriame žmonės siekia pasipelnyti pasinaudoję mano vardu“, – rašoma futbolininko „Twitter“ paskyroje.

***

Jau anksčiau rašėme, kad C. Ronaldo kaltinimus metusi 34-erių amerikietė Kathryn Mayorga nurodo netgi tikslią įvykio datą.

Anot jos, futbolininko prievartos auka ji tapo 2009-ųjų birželio 12-ąją.

Apie Las Vegase galimai įvykusį incidentą „Spiegel“ leidinys buvo pranešęs dar 2017-aisiais, tačiau dabar atskleista daugiau įvykio aplinkybių.

K. Mayorgos teigimu, su tuo metu Las Vegase viešėjusiu C. Ronaldo ji susidūrė kazino, o vėliau buvo išprievartauta vieno JAV pramogų sostinės viešbučio apartamentuose, kuriuose gyveno portugalas.

Kodėl moteris tiek laiko tylėjo? Anot amerikietės, devynerius metus apie incidentą ji nekalbėjo, nes C. Ronaldo „už tylą“ jai sumokėjo 375 tūkst. JAV dolerių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)