C. Ronaldo gavo leidimą įsigyti savo viešbutį Mančesteryje. 2003-2009 metais „Manchester United“ aprangą vilkėjęs portugalas tokiu būdu taps buvusių komandos draugų Gary Neville'o ir Ryano Giggso konkurentu. Pastariesiems priklauso pačiame miesto centre pastatytas viešbutis.

CR7 planuoja plėsti savo prekės ženklą mieste, kur kažkada subrendo kaip pasaulinės klasės žaidėjas.

11 aukštų viešbutis turės daugiau nei 150 kambarių, prašmatnų barą ir terasą ant stogo, kuria naudotis galės ne tik viešbučio svečiai. Viešbutis taikosi į 4 su pliusu tokių statinių kategoriją.


Šiuo metu veikia du „Pestana CR7“ grupės viešbučiai. Vienas jų – Lisabonoje, kitas – gimtojoje C. Ronaldo Madeiros saloje.

CR7 paliko „Manchester United“ 2009 metais ir už 85 mln. JAV dolerių persikėlė į Madrido „Real“. Žiniasklaidoje pastaruoju metu spekuliuojama informacija, kad C. Ronaldo iš Turino „Juventus“ gali vėl persikelti į „Manchester United“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)