Tai jau trečias kartas, kai C. Ronaldo tapo daugiausiai uždirbusiu sportininku per kalendorinius metus. „Forbes“ kiekvienais metais paskelbia sąrašą įspūdingas sumas uždirbusių atletų, paskutinį kartą puolėjas jo viršūnėje buvo 2017-ais metais.

Šįkart neįtikėtiną sumą pasiekti padėjo persikėlimas žaisti į Saudo Arabijos „Al-Nassr“ klubą šių metų pradžioje. C. Ronaldo persikėlęs iš „Manchester United“ į Saudo Arabiją praktiškai padvigubino savo atlyginimą – dabar jo metinis pelnas siekia 70 milijonų eurų. Nors pinigai absurdiški, manoma, jog didžiąją dalį futbolininko pajamų sudarė jo sutartis su „Nike“ ir asmeniniai verslai.

Praėjęs šios srities Guinnesso pasaulio rekordas ilgai nesilaikė. Jį vos praėjusiais metais užfiksavo ilgalaikis portugalo konkurentas Lionelis Messis, kuris uždirbo beveik 120 mln. eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją