CR7 savo 100-ą įvartį Turino ekipai pelnė prieš pat pertrauką, padvigubindamas „Juventus“ pranašumą pirmajame kėlinyje 2:0.

Anot ESPN, C. Ronaldo su 100-u įvarčių už Turino „Juventus“ tapo pirmuoju žaidėju istorijoje, kuris trijose skirtingose šalyse ir trijuose skirtinguose klubuose įmušė 100 ir daugiau įvarčių.


Portugalas įsiamžino ir Turino klubo istorijoje – jis yra pirmasis „Juventus“ žaidėjas, kuris 100 įvarčių ribą pasiekė per tris sezonus. Omaras Sivori ir Roberto Baggio tai padarė per 4 sezonus.

Su „Manchester United“ marškinėliais C. Ronaldo 118 įvarčių pelnė per 292 rungtynes, o su Madrido „Real“ – 450 įvarčių per 438 rungtynes.

100 įvarčių pelnyti Turino „Juventus“ ekipai portugalui prireikė 131 rungtynių. Žaisdamas už Portugalijos nacionalinę ekipą jis 103 įvarčius pelnė per 173 rungtynes.


Dar du įvarčius antradienį nugalėtojams pelnė Adrienas Rabiotas (28) ir Paulo Dybala (66). Pastarasis taip pat fiksavo savo 100-ą įvartį žaidžiant už „Senąją damą“.


Po sezono pabaigos su Turino ekipa atsisveikinantis 43 metų Gianluigi Buffonas 16-ą min. sugebėjo atremti Domenico Berardi 11-os m baudinį.


Tiesa, prieš 59 min. Giacomo Raspadori smūgį į vartus jis buvo bejėgis.

Andrea Pirlo auklėtiniams ši pergalė kovojant dėl vietos Čempionų lygoje buvo nepaprastai svarbi, tačiau ir konkurentai nesnaudė.

„AC Milan“ net 7:0 (2:0) sutriuškino „Torino“ ekipą, o Bergamo „Atalanta“ 2:0 (1:0) nugalėjo „Benevento“. Turino „Juventus“ šiuo metu „Serie A“ turnyro lentelėje užima 5-ą vietą, tašku atsilikdama nuo „Napoli“, kuri antradienį 5:1 įveikė Udinės „Calcio“.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)