Robinho advokatas paskelbė, kad nuosprendį skųs.

40-metis buvęs Brazilijos rinktinės puolėjas Italijoje buvo pripažintas kaltu 2013-ųjų sausį su dar penkiais vyrais viename Milano naktinių klubų išprievartavęs 23-ią gimtadienį šventusią moterį.

Tada Robinho žaidė „Milan“ klube. Robinho kaltinimus neigė ir po incidento grįžo į gimtinę.

Italija yra išdavusi tarptautinį Robinho arešto orderį. Tačiau Brazilija savo piliečių neišduoda. Todėl Italija reikalauja, kad 40-metis bausmę atliktų gimtinėje.

Robinho yra rungtyniavęs ir tokiuose klubuose kaip Madrido „Real“ (Ispanija), „Manchester City“ (Anglija). Brazilijos nacionalinėje komandoje jis sužaidė šimtą rungtynių ir pelnė 28 įvarčius.

Tuo metu dėl išprievartavimo Ispanijoje nuteistas jo tautietis ir bendraamžis Dani Alvesas trečiadienį sulaukė palankių žinių.

Teismas leido jam už milijono eurų užstatą išeiti į laisvę, kol bus nagrinėjama buvusio Brazilijos rinktinės ir „Barcelona“ (Ispanija) klubo gynėjo apeliacija.

Praėjusį mėnesį D. Alvesui buvo skirta puspenktų metų įkalinimo bausmė. Už grotų jis atsidūrė dar prieš metus, sulaukęs kaltinimų, jog 2022-aisiais naktinio klubo Barselonoje tualete išprievartavo moterį.

Aukos atstovai sukritikavo teismo sprendimą priimti užstatą, vadindami teisinę sistemą „palankia turtingiesiems“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją