Nepaisant to, kad prie „karališkojo“ klubo vairo stojo tik birželį, dabartinis strategas Rafa Benitezas patiria vis didesnį spaudimą.

Z. Zidane’o, dabar treniruojančio „Real Castilla“ ekipą, kandidatūra imta aptarinėti po to, kai Ispanijos sostinė komanda namuose „Barcelona“ klubui nusileido net 0:4.

„Sveikinu visus „Barcelona“ klubo žaidėjus, Madride jie parodė futbolo šou“, - savo „Instagram“ paskyroje rašė brazilas Rivaldo. - „Real“ treneriu galėtų tapti Z. Zidane’as. Tikiu, jog atėjo pats laikas suteikti jam progą, kaip „Barcelona“ ekipa tai padarė su Pepu Guardiola ir Luisu Enrique.“

Z. Zidane'as: aš dar nepasirengęs treniruoti „Real"

Pats Z. Zidane'as pripažįsta, jog dar nėra pasiruošęs tapti šios ekipos treneriu.

„Aš esu „Castilla“ ekipos treneris, o pirmą komandą treniruoja R. Benitezas. Šiuo momentu viskas yra gerai“, - kalbėjo Z. Zidane'as. - Jeigu liksiu klube, ir toliau būsiu „Castillia“ strategas. Praėjusio sezono pabaigoje jaučiau - tam, kad galėčiau perimti pagrindinės ekipos vairą, man vis dar kažko trūko. Darau viską po truputį ir niekur neskubu. Svarbiausias dalykas yra džiaugtis tuo, ką darai kiekvieną dieną. Šiuo metu aš esu „Castilla“ komandoje.“

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)