Nors Italijos rinktinės puolėjo talentas nekelia abejonių, jo elgesys aikštėje ir už jos ribų netrukus gali perpildyti R. Mancini kantrybės taurę.

Situacija nesikeičia ir šį sezoną - savaitgalio mačą su „Sunderland“ startinėje sudėtyje pradėjęs M. Balotelli antrajame kėlinyje buvo pakeistas ir iškart nuskubėjo į persirengimo kambarį. Nestebėdamas komandos draugų žaidimo jis netrukus sėdo į lėktuvą ir išskrido į Milaną, kur vyko vietos klubų derbis - „Inter“ prieš AC „Milan“.

Kalbama, jog artimiausioje ateityje M. Balotelli vietą Mančesteryje gali užimti R. Falcao, kuris praėjusį sezoną „Atletico“ komandai įmušė net 36 įvarčius. Visgi problemų sukeltų jo kaina, kuri rinkoje gali siekti beveik 60 milijonų eurų.

Be to, Ispanijos klubo prezidentas Enrique Cerezo parduoti kolumbiečio neskubėtų: „Žinome, kad R. Mancini atvyko stebėti mūsų rungtynių ir tuo pačiu R. Falcao, tačiau esame ramūs. Gal jis tik dairosi namų Malagoje“.

Pats R. Falcao norėtų išmėginti jėgas Anglijoje: „Galbūt vieną dieną žaisiu ten. Anksčiau per televiziją stebėjau „Premier“ lygą, tokius futbolininkus kaip Roy'us Keane'as, Ericas Cantona, Gianfranco Zola ir kitus. Manau, kad pritapčiau ir muščiau įvarčius“.

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)