Atsakomųjų rungtynių (rupjūčio 3 d. 19 val.) tarp „Panevėžio“ ir „Hapoel“ tiesioginė vaizdo transliacija – portale „Delfi“ ir per „Delfi TV“.

Sekmadienį puikų mačą sužaidusios komandos strategas Gino Lettieri pasidžiaugė savo auklėtinių kovingumu bei įvertino oponento pajėgumą.

„Kiekvienos rungtynės nėra lengvos. Privalome laimėti, nes pralaimėjome 0:1, privalome įmušti įvarčius. Sieksime padaryti geriausia, ką galime. Pirmose rungtynėse Izraelyje nerungtyniavome blogai, turėjome progų sužaisti 1:1, to nepadarėme. Turime daugiau dirbti, žaisti greičiau ir pabandyti pelnyti vieną įvartį – tada pamatysime.

Problema tame, kad žaidėjai pavargę. Turėjome ilgą kelionę grįžtant iš Izraelio, neturėjome laiko atsigauti, sekmadienį komanda daug kovojo, bėgo ir nuo pirmų minučių pamačiau, kad nori laimėti – jie tą padarė (A lygos mačą prieš „Žalgirį“).

Praradome daug jėgų. Dabar neturėjome per daug dienų atsistatyti, kai žaidi kas tris dienas. Ir tai ne tik ši problema – kiekvieną kartą reikia keliauti.

Varžovas yra šviežias, per pastarąsias septynias dienas sužaidė vieną mačą, prieš tai irgi. Per pastarąsias 14 dienų sužaisime penkerias rungtynes, jie – dvejas. „Hapoel“ – labai gera komanda su labai gerais žaidėjais. Jie žaidė labai greitą futbolą, privalome kovoti ir daug bėgti.

Ketvirtadienį mums nebus lengva, tai yra viena stipriausių Izraelio komandų, praėjusį sezoną užėmusi antrą vietą, turi patyrusių žaidėjų. Mano komandai nebus lengva laimėti rungtynes“, – mintimis dalinosi antrą sezoną „Panevėžį“ treniruojantis specialistas.

Gyrė „Panevėžį“


Beer Ševos klubui vadovaujantis buvęs ilgametis ekipos žaidėjas Elyanivas Barda pažymėjo, ties kuo jo auklėtiniai dirbo per pastarąją savaitę.

Be to, 2007-2016 metais Izraelio rinktinėje rungtyniavęs atakuojantis žaidėjas prisiminė futbolo kelyje sutiktus lietuvius.

„Tikiuosi sunkių rungtynių, turime būti visiškai pasiruošę ir pabaigti darbą po pirmo mačo. Turime daug kur tobulėti kuriant progas ir taip pat susikurtų progų užbaigime. Dirbome ties tuo visą savaitę ir tikiuosi, kad esame pasiruošę. Kas buvo praėjusią savaitę, turime palikti praeityje. Norime rungtynes užbaigti pergalingai ir atlikti darbą iki galo.

Matėme kelias „Panevėžio“ rungtynes ir taip pat sekmadienio mačą, jie iškovojo labai gerą pergalę prieš „Žalgirį“. Komanda pirmauja 6 taškais ir turi rungtynes atsargoje. Sveikinimai su pergale sekmadienį, bet esu susikaupęs ties savo komanda. Mes nesame šimtu procentų pasiruošę kaip komanda, bet tai yra suprantamas dalykas, nes dar nepradėjome čempionato.

Lietuvoje klubai sužaidė 23-24 mačus. Tai dar nėra laikas, kai būsime visiškai pasiruošę, bet stengsimės sužaisti kuo geriau mušant įvarčius ir kuriant progas.

Žaidžiau Haifos „Maccabi“ komandoje su Raimondu Žutautu ir žinau Ernestą Šetkų. Visada smagu aplankyti kitą šalį ir ačiū „Panevėžio“ klubui už šiltą priėmimą“, – fk-panevezys.lt svetainei teigė E. Barda.

Atsakomasis „Panevėžio“ ir „Hapoel“ mačas įvyks ketvirtadienį, rugpjūčio 3 d. Dvikova pradžia Marijampolės futbolo arenos stadione – 19 val.




Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją