Vokietijos rinktinė Leipcige 3:1 (2:1) nugalėjo Ukrainos futbolininkus.

Nors jau 12 minutę ukrainiečius į priekį išvedė Romanas Jaremčukas, šeimininkai greitai atsikvošėjo ir patys varžovams sudavė tris tikslius smūgius.

Rezultatą 23 min. išlygino Leroy'us Sane, o tada dubliu pasižymėjo Timo Werneris (33 ir 64 min.).

Vokiečiai su 9 taškais tapo naujaisiais ketvirtos grupės lyderiais. Jie vienu laipteliu žemyn nustūmė prieš tai pirmavusią Ispanijos komandą.

Ispanai Bazelyje vos pabėgo nuo pralaimėjimo Šveicarijos atstovams, bet vis tiek buvo priversti tenkintis tik lygiosiomis – 1:1 (0:1).

Į 26 min. Remo Freulerio įmuštą įvartį 89 min. atsakė Gerardas Moreno.

Prieš tai net dviejų 11 metrų baudinių – 57 ir 80 min. – nerealizavo ispanų kapitonas Sergio Ramosas, nė karto nepergudravęs Yanno Sommerio. Ypač nevykusiai Madrido „Real“ gynėjas atliko antrąjį smūgį.

Taip nutrūko net 25 iš eilės sėkmingų S. Ramoso, kuriam tai buvo rekordinis visos Europos mastu – jau 177-asis – pasirodymas rinktinės gretose, baudinių serija.

Du taškus praradę ispanai antradienį Sevilijoje privalės nugalėti Vokietiją. Tik tokiu atveju jie laimėtų grupės varžybas.

Trečios grupės nugalėtoja anksčiau laiko tapo Prancūzijos rinktinė, kuri Lisabonoje 1:0 (0:0) palaužė Portugalijos vyrus.

Vienintelį įvartį 54 min. įmušė N'Golo Kante.

Prancūzai su 13 taškų tapo nebepavejami nei portugalams, nei švedams, nei kroatams.

Švedijos futbolininkai Solnoje 2:1 (2:0) įveikė pasaulio vicečempionus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)