Nors pati sezono pradžia jam ir nebuvo itin nusisekusi, nes teko kovoti dėl vietos pagrindinėje „Žalgirio“ sudėtyje, vėliau krašto saugas įsivažiavo ir ėmė džiuginti ekipos aistruolius kokybišku ir rezultatyviu futbolu.

Interviu Futbolo.TV iš Mažeikių kilęs vaikinas papasakojo ne tik apie savo profesionalo karjerą, bet ir vaikystės išdaigas gimtajame Mažeikių mieste.

„Patikėkit, vaikystėje būdavo visko. Iki septintos klasės mūsų klasėje būdavo vien vyrukai ir nei vienos panos, tad mes tokie įdomūs užaugome. Viską darydavome kartu – eidavome į mokyklą, žaisdavome futbolą, o vėliau ir panas kabindavome.

Futbolas man visada labai patiko, teko pažaisti ir Anglijoje, ir Norvegijoje, ir Danijoje. Vienu metu futbolą buvau beveik metęs ir išvažiavau pas draugą į Norvegiją, tačiau ten išsigydžiau traumas ir vėl pabandžiau žaisti. Galop pavyko neblogai užsirekomenduoti Liepojoje, o paskui atmetęs kitus pasiūlymus pasirašiau sutartį su „Žalgiriu“, dėl ko tikrai nesigailiu“, - apie karjeros vingius kalbėjo R. Leliūga.

Interviu žalgirietis taip pat pasakoja apie tėvų vizitą į direktoriaus kabinetą, įsimintiniausius karjeros mačus, įvartį į Poznanės „Lech“ (Lenkija) vartus, skandalingą plakatą ir dar daug daugiau.