Turtingasis sostinės klubas žaidimo gijas turėjo savo rankose – jau nuo pat pirmų minučių Carlo Ancelotti auklėtiniai turėjo kamuolio kontrolę savo rankose, ir tik laiko klausimas buvo, kada šeimininkai įmuš įvartį.

28 minutę PSG išsiveržė į priekį, po to, kai Christopheris Jallet greitoje kontratakoje iš krašto atidavė perdavimą Zlatanui Ibrahimovičiui, kuris vienu lietimu nuginklavo svečių vartininką.

Dar nespėjus „Evian“ atsigauti, šeimininkai sudavė dar vieną smūgį – Z.Ibrahimovičius perdavė kamuolį Ezequieliui Lavezzi, kuris gražiu smūgiu į apatinį dešinį kampą, padvigubino persvarą.

Pirmajame kėlinyje ir toliau sekė viena po kitos galimybė pasižymėti PSG, tačiau dažnai smūgiai skriejo pro šalį ir po pirmo kėlinio rezultatas švieslentėje degė lyderiaujančios ekipos naudai 2-0.

Antrajame kėlinyje pagaliau prabilo ir „Evian“ puolėjai – Olivieras Sorlinas ir Yannickas Sagbo bandė įveikti Paryžiaus ekipos vartininką Salvatore Sirigu, tačiau šis žaidė nepriekaištingai ir varžovų smūgius galantiškai sulaikydavo.

Patys PSG futbolininkai ir toliau neprarado kamuolio kontrolės bei toliau turėjo „vadeles“ savo rankose. Mačo pabaigoje jie įtvirtino pergalę dviem Thiago Motta ir Jeremy Menezo įvarčiais.

PSG 4 – 0 „Evian“

28‘ [1 – 0] Zlatan Ibrahimovič
31‘ [2 – 0] Ezequiel Lavezzi
84‘ [3 – 0] Thiago Motta
86‘ [4 – 0] Jeremy Menez