Kontrolinėse rungtynėse su Kamerūnu (1:0) antradienį Neymarui keitimo prireikė praėjus vos kelioms minutėms nuo pradžios – Brazilijos rinktinės žvaigždė paliko aikštę šlubčiodamas.

Nedaug laiko žaidė ir Neymaro atakų partneris PSG komandoje K. Mbappe. Prancūzijos ir Urugvajaus (1:0) mače jis susižeidė petį po susidūrimo su varžovų vartininku Martinu Campana ir 44-ą min. buvo pakeistas.

Anot „L'Equipe“, K. Mbappe išniro dešinysis petys. Gydytojams pavyko po rungtynių jį atstatyti į vietą, tačiau puolėjo trečiadienį laukia išsamūs tyrimai, kurių rezultatai jau dabar kelia nerimą.


Artėjantį šeštadienį PSG Prancūzijos lygoje žais su „FC Toulouse“, o tuomet, po 4 dienų, klubo laukia Čempionų lygos kova dėl bilieto į aštuntfinalį su „Liverpool“ ekipa. Prancūzų lygos lyderiai jaučia milžinišką spaudimą – pralaimėjimas gali reikšti eliminavimą iš tolesnės kovos Čempionų lygoje.

Dvikovoje su Kamerūnu vienintelį pergalingą įvartį brazilams pelnė Richarlisonas (45-ą min.), dar rungtynių pradžioje pakeitęs Neymarą.

Prancūzų pergalę mače su Urugvajumi lėmė Olivier Giroud realizuotas 11 m baudinys 52-ą min.

Italijos ir JAV dvikovoje pergalingas įvartis buvo pelnytas per teisėjų pridėtą laiką (90+4 min.). Jo autoriumi tapo Matteo Politano, nulėmęs trenerio Roberto Mančinio auklėtinių triumfą 1:0.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)