Dviejų tituluočiausių Anglijos futbolo komandų principinėje akistatoje Jurgeno Kloppo auklėtiniai su „Manchester United“ futbolininkais sužaidė 1:1.

Aštuoniomis pergalėmis šį sezoną pradėję „Premier“ lygos lyderiai didžiąją rungtynių dalį atsilikinėjo – 36-ąją minutę „raudonuosius velnius“ į priekį išvedė Marcusas Rashfordas.

Svečiai šiuo įvarčiu buvo itin nepatenkinti, nes prieš tai jų atakos metu buvo pažeistos taisyklės prieš puolėją Divocką Origi, tačiau teisėjo švilpukas tylėjo.

Po pertraukos šeimininkai susikoncentravo į gynybą, o „Liverpool“ kilo į šturmą, kuris vaisių davė 85-ąją minutę, kai Davidą De Gea po Andrew Robertsono perdavimo nuginklavo Adamas Lallana.

Per likusį laiką dar vienos rezultatyvios atakos svečiai iš Liverpulio jau nebesurengė, todėl turėjo tenkintis lygiosiomis.

Šalies vicečempionai „Liverpool“ toliau pirmauja – prieš „Manchester City“ jie turi 6 taškų persvarą. Tuo metu Ole Gunnaro Solskjaero vadovaujamas Mančesterio klubas nukrito į 13-ąją vietą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)