Kiek anksčiau su komanda sutartis sudarė Karolis Uzėla, Armandas Kučys ir Andrejus Karvatskis.

Geriausiu 2022 metų „Optibet A lygos“ žaidėju išrinktas saugas į Lietuvą grįžta iš Kazachstano, kur pusmetį vilkėjo aukščiausios šalies lygos Aktau „Kaspij“ komandos marškinėlius.

Į komandą atvykstančiu Lietuvos vyrų futbolo rinktinės nariu džiaugėsi ir „Kauno Žalgirio“ vyr. treneris Marius Stankevičius.

„Vilius yra stipri asmenybė, kuri mūsų komandai yra reikalinga. Jis turi lyderio savybių, tą rodė ir buvusiose savo komandose, ne veltui atėjo iki nacionalinės rinktinės. Savo darbu jis įrodė, kad yra gero lygio futbolininkas. Viliaus žmogiškos ambicijos yra labai didelės, aikštėje jis nieko nebijo, turi gerą darbo etiką, tad treneriams ir klubui tai geras papildymas“, – svarstė strategas.

28-erių futbolininkas praėjusiame sezone vilkėjo Kauno rajono „Hegelmann“ marškinėlius ir pasižymėjo 13 įvarčių bei 6 rezultatyviais perdavimais.

Kiek anksčiau kaunietis taip pat yra vilkėjęs Kauno „Stumbro“, „Jonavos“ ir Klaipėdos „Atlanto“ marškinėlius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją