Bilietus į šventinį renginį įsigyti galite paspaudę čia. Primename, kad vienas bilietas galioja į abi dienas.

Patvirtinta, kad futbolo sirgaliai Kaune išvys ir pasaulio čempioną, legendinį Italijos rinktinės futbolininką Fabio Cannavaro.

Per savo karjerą žaidėjas žaidė tokiose komandose, kaip Turino „Juventus“, Madrido „Real“ bei kitose, 2006-aisiais buvo kapitonas Italijos rinktinės, kuri tais metais laimėjo pasaulio futbolo čempionatą.

Po to čempionato F. Cannavaro nuskynė ir „Auksinį kamuolį“ („Ballon d'Or“) apdovanojimą ir iki pat dabar yra paskutinis tai padaręs gynėjas.

Legendų sudėtyje yra ir dar šiek tiek pasikeitimų – į Lietuvą atvyks ilgametis įvairių Italijos klubų futbolininkas iš Maroko Houssine‘as Kharja, taip pat – žinomas Brazilijos gynėjas Aldairas, kuris dar 1994-aisiais su savo šalimi triumfavo pasaulio futbolo čempionate.

Neišvengta ir netekčių – įvairių priežasčių į Lietuvą vis dėlto neatvyks ir rungtynėse nedalyvaus Marco Materazzi, Javieras Mascherano ir Kolo Toure.

Jau artimiausiomis dienomis sirgaliai galės susipažinti su visa FIFA legendų ekipa, kuri varžysis su Lietuvos legendų komanda.

Patvirtintas ir legendų komandos treneris – juos bus buvęs žinomas Londono „Chelsea“ strategas Avramas Grantas.

Primename, kad legendų rungtynės vyks rugsėjo 30 dieną (šeštadienį) nuo 17.30 val. Kauno Dariaus ir Girėno stadione, o spalio 1-ąją ten pat vyks ir LFF taurės finalas, kuriame susitiks „TransINVEST“ bei FA „Šiauliai“ klubai.