Sužaidus 13 minučių rungtynės buvo sustabdytos, kuomet medikų pagalbos prireikė vienam iš žiūrovų „Vicarage Road“ stadiono tribūnose.

Pranešama, kad rungtynes stebėjęs vyras patyrė širdies smūgį. Jį gaivinti greitosios pagalbos personalui padėjo abiejų ekipų medikai. Stabilizavus sirgaliaus būklę, jis buvo išvežtas į ligoninę.

Daugiau nei pusvalandį rūbinėse laukę žaidėjai tęsti mačą sutiko tik sulaukę žinių, jog pavojus futbolo gerbėjo gyvybei nebegresia.

Panašiomis aplinkybėmis šiame sezone jau buvo sustabdytos Londono „Tottenham Hotspur“ rungtynės su „Newcastle United“. Tuomet aistruolis tribūnoje taip pat patyrė širdies smūgį, laimei, laiku sureagavus jo gyvybę pavyko išgelbėti.


Pratęsus dvikovą Votforde, „Chelsea“ sulaukė rimto pasipriešinimo, bet jį palaužė nugalėdamas rezultatu 2:1.

Įvarčiais pirmame kėlinyje apsikeitė Masonas Mountas ir Emmanuelis Dennisas, o po pertraukos lemiamas buvo Hakimo Ziyecho smūgis 72-ą min.

33 taškus surinkę Thomaso Tuchelio auklėtiniai išsilaikė „Premier“ lygos viršūnėje, „Watford“ (13 taškų) užima 17-ą vietą.

Kitose rungtynėse pergales šventė ir „Chelsea“ persekiotojai.

Titulą ginantis „Manchester City“ (32 tšk.) svečiuose 2:1 įveikė Birmingamo „Aston Villa“ (16 tšk.). Nugalėtojų gretose pasižymėjo du portugalai: Rubenas Diasas ir Bernardo Silva.

„Liverpool“ (31 tšk.) miesto derbyje svetimame stadione 4:1 pranoko „Everton“ (15 tšk.). Dukart kamuolį į tinklą nukreipė rezultatyviausias pirmenybių futbolininkas Mohamedas Salah (13 įvarčių), po sykį – Jordanas Hendersonas ir Diego Jota.

Likę trys mačai – tarp „Southampton“ ir „Leicester City“ (2:2), Londono „West Ham“ ir „Brighton“ (1:1) bei „Wolverhampton“ ir „Burnley“ (0:0) – baigėsi lygiosiomis.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją