Abi komandos sezoną pradėjo pergalėmis, bet tarpusavio akistatoje prarado pirmuosius taškus. Vis dėlto, lygiosiomis labiau džiaugtis turėtų „Chelsea“ futbolininkai. Jie pirmavo nuo 22 min., kai pasižymėjo „Aristokratų“ ekipos legionierius iš Vokietijos Kai'us Havertzas.

Tačiau baigiantis kėliniui šeimininkai prispaudė svečius prie jų vartų ir jau per teisėjo pridėtą laiką išlygino rezultatą. Tiesa, prireikė VAR įsikišimo, po kurio paaiškėjo, kad „Chelsea“ gynėjas Reece'as Jamesas ranka sustabdė į vartus skriejusį kamuolį.


Už šį poelgį 21 metų futbolininkas buvo pašalintas iš aikštės, o 11 m baudos smūgį užtikrintai realizavo „Liverpool“ puolėjas Mohammedas Salah. Šiam futbolininkui tai buvo jau 99-as įvartis „Premier“ lygoje.


Vis gi, antrame kėlinyje šeimininkams taip ir nepavyko pasinaudoti kiekybine persvara. „Chelsea“ žaidėjai užtikrintai dirbo gynyboje ir neleido „Liverpool“ futbolininkams persverti rezultato.

Pirmuosius taškus praradusios „Liverpool“ ir Londono „Chelsea“ prisijungė prie „West Ham United“ ir Liverpulio „Everton“, po trijų turų turinčių po 7 taškus.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)