„Kanonieriai“ ir miestiečiai“ yra vieni pirmenybių lyderių ir vadinami vienais pagrindinių pretendentų į čempionų titulą. Londono klubas užima antrą vietą (33 taškai), o Mančesterio – trečią (32).

Pastaruoju metu sėkmingiau rungtyniauja Arsene'o Wengero auklėtiniai, kurie iškovojo dvi pergales iš eilės, o iš pastarųjų 10-ies rungtynių patyrė vos vieną nesėkmę. „City“ futbolininkai iš penkių paskutinių mačų laimėjo tik du. Manuelio Pellegrini auklėtiniai jau kurį laiką itin prastai žaidžia svečiuose. Jie iš pastarųjų keturių dvikovų išvykose nelaimėjo nė sykio, o trijuose mačuose iš eilės varžovų aikštėse nepelnė nė vieno įvarčio.

„Arsenal“ komanda savo stadione iš paskutinių 18-os tarpusavio akistatų su „Manchester City“ Anglijos čempionate pralaimėjo tik kartą – šventė 11 pergalių, o 6 dvikovos baigėsi taikiai.

Tiesa, iš pastarųjų šešerių rungtynių „Emirates“ arenoje šeimininkai triumfavo vos kartą – užfiksuotos keturios lygiosios, o kartą nugalėjo svečiai. Praėjusį sezoną šiame stadione mačas baigėsi 2:2.

Nemenką susidomėjimą kelia Liverpulio „Everton“ ir lygos lyderio „Leicester City“ susirėmimas šeštadienį (gruodžio 20 d.). „Everton“ rikiuojasi 10-oje vietoje (23 tšk.), Lesterio atstovai surinko 35.

Claudio Ranieri vadovaujama komanda iškovojo šešias pergales per paskutines septynerias rungtynes. Jie per visą čempionatą suklupo tik kartą. Tuo tarpu „Everton“ klubas per šešis turus nepatyrė nė vieno pralaimėjimo, bet net keturis mačus baigė taikiai.

Transliacijų tvarkaraštis:

Gruodžio 19 d., šeštadienis

16.55 val. „Everton“ – „Leicester City“;
19.25 val. „Newcastle United“ – Birmingemo „Aston Villa“;
21.30 val. „Manchester United“ – „Norwich City“.

Gruodžio 20 d., sekmadienis

15.30 val. „Watford“ – „Liverpool“;
17.55 val. „Swansea City“ – Londono „West Ham“.

Gruodžio 21 d., pirmadienis

21.55 val. „Arsenal“ – „Manchester City“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)