Įvarčius antrame kėlinyje pelnė Diogo Jota (54') ir Roberto Firmino (62').

Dar sausio 16 dieną, kuomet „Liverpool“ įveikė „Brentford“, o „Man City“ pranoko „Chelsea“, Pepo Guardiolos auklėtiniai prieš Liverpulio klubą turėjo 8-ių taškų pranašumą.

Solidi J. Kloppo kompanijos pergalių serija ir keli „Man City“ slystelėjimai į „Premier“ lygą grąžino maksimalią intrigą: šiuo metu turnyro lentelėje klubus skiria tik taškas.

Balandžio 10-ą „Man City“ namuose priims „Liverpool“ ekipą, o iki tarpusavio dvikovos komandos dar sužais po vienerias rungtynes.

Mančesterio ekipa po rinktinių „lango“ svečiuose susitiks su „Burnley“, o „Liverpool“ balandžio 2-ą namuose priims „Watford“ ekipą.

Kitose trečiadienio vakaro rungtynėse „Tottenham“ svečiuose 2:0 (1:0) įveikė „Brighton“ futbolininkus. Londono klubas su 48 taškais pavijo pirmą šešetą, o nuo 4-ą vietą užimančio „Arsenal“ Antonio Conte ekipą skiria 3 taškai.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją