110 mln. eurų Bavarijos klubui kainavęs Anglijos puolėjas aikštėje pasirodė tik po keitimo, 64-ąją rungtynių minutę. Tuo metu „Bayern“ jau pralaiminėjo 2:0, o jam žengus į aikštę rungtynių eiga nepasikeitė – 3:0 laimėjo Leipcigo komanda.

Harry Kane'as ir „Bayern“ futbolininkai

Visus tris įvarčius nugalėtojų gretose pelnė įspūdingą pasirodymą surengęs Dani Olmo. Saugas savo įvarčių fiestą pradėjo jau 3-ąją minutę, kai po baudos smūgio šokinėjusį kamuolį ispanas šaltakraujiškai pasiuntė į vartus.

Antras įvartis krito prieš pat pirmo kėlinio pabaigą – 44-ąją minutę D. Olmo su nuostabia verpste nugalėjo „Bayern" gynybą ir lengvai nuginklavo vartininką Sveną Ulreichą. Ispanas „hat-trick'ą“ užbaigė nuo 11 m žymos, 68-ąją rungtynių minutę ir leido „RB Leipzig“ iškelti savo pirmąjį šio sezono trofėjų.

Vokietijos „Bundesliga“ startuos jau kitą savaitgalį, kur Miuncheno „Bayern“ turės šansą atsitiesti prieš Brėmeno „Werder“, Leipcigo klubas susikaus su Lėverkuzeno „Bayer“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją