2018 metų pasaulio čempionu ir 2022 metų pasaulio vicečempionu su Prancūzijos rinktine tapęs H. Llorisas iš viso nacionalinius marškinėlius vilkėjo 14 metų.

„Nėra lengva priimti tokį sprendimą. 14 metų su dideliu džiaugsmu, pasididžiavimu ir pareiga gyniau savo šalies garbę ir manau, kad atėjo laikas pabaigai, – „L‘Equipe“ sakė rinktinė kapitonas. – Yra ir mane pakeisiantis vartininkas (Mike'as Maignanas).

Nenoriu laukti, kol negalėsiu žaisti aukščiausiame lygyje ir negalėsiu būti konkurencingas. Tai ir sprendimas dėl šeimos – noriu daugiau laiko praleisti su žmona ir savo vaikais.“

Su 145 sužaistomis rungtynėmis H. Llorisas yra Prancūzijos rinktinės rekordininkas, o Katare aplenkė Vokietijos rinktinės kapitoną Manuelį Neuerį kaip daugiausiai pasaulio čempionato rungtynių (20) žaidęs vartininkas.

Prancūzas teigė, kad nori visą dėmesį sutelkti į klubinę karjerą – iki 2024 metų birželio jis turi galiojančią sutartį su „Tottenham Hotspur“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją