Nuo 2006 iki 2011 metų MMA kovose dalyvavęs G. Solgado per aktyvią karjerą iškovojo 7 pergales ir dukart pralaimėjo. Įdomu, kad paskutinę savo kovą 140 kg sveriantis portugalas pralaimėjo rusui Arsenui Abdulkerimovui. Būsimasis C. Ronaldo asmeninis sargybinis nusileido po smaugimo veiksmo pirmajame raunde.

Vėliau G. Solgado tapo saugos agentūros savinininku, o pasaulio futbolo žvaigždę jis saugo jau kelis pastaruosius metus. Buvęs kovotojas savo socialiniuose tinkluose gana dažnai dalijasi fotografijomis su C. Ronaldo.

Apie kitą Portugalijos rinktinės žvaigždės asmens sargybinį žinoma dar mažiau. Raumenų kalnas N. Marecošas, anot „Mirror“, tarnavo kariuomenėje, vadovavo oro uosto apsaugos tarnybai, o svarbiausia – jis yra matadoras. Tiksliau – forcado.

Portugalijos korida skiriasi nuo ispanų. Portugalijoje žudyti bulių negalima. Forcado į kovą su buliais eina plikomis rankomis. Dažniausiai koridoje būna iki 8 žmonių, šių užduotis – nuvarginti bulių ir pagriebti jį už ragų.

Teigiama, kad bulių kautynes stebėti mėgstančiam CR7 padarė didžiulį įspūdį N. Marecošas – su tokiu žmogumi niekas nenorės juokauti. Matadoras futbolininką jau saugojo Kijeve vykusiame UEFA Čempionų lygos finale.

Nuno Marecošas, Cristiano Ronaldo su drauge

Asmeninę apsaugą į Rusiją C. Ronaldo vešis ne be reikalo – baiminasi teroristų grupuotės ISIS išpuolių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)