Į pirmą vietą 2 grupėje pakilusiai Portugalijos rinktinei du įvarčius pelnė gynėjas Diogo Dalotas, po vieną pridėjo Bruno Fernandešas ir Diogo Jota.

12 min. Portugalijos rinktinės lyderis Cristiano Ronaldo varžovų baudos aikštelėje susidūrė su Čekijos rinktinės vartininku Tomašu Vacliku. Susidūrimo metu čekas alkūne pataikė portugalui į veidą ir prakirto nosį.

Nors iš žaizdos sruvo kraujas, tačiau po medikų apžiūros C. Ronaldo sugrįžo į aikštę ir žaidė visas rungtynes. Jų pabaigoje 37-erių futbolininkas rezultatyviu perdavimu prisidėjo prie ketvirtojo įvarčio.

Tuo metu Ispanijos futbolininkai Šveicarijoje patyrė pirmąją nesėkmę. Ispanai atsiliko po 21 min. pelnyto Manuelio Akanji įvarčio, bet 55 min. Jordi Alba rezultatą išlygino.

Vis dėlto, po 3 min. Ericas García nukreipė kamuolį į savus vartus po Breel Embolo smūgio, o per likusį laiką pakeisti rezultato ispanams nepavyko.

Antradienį paskutinėse rungtynėse dėl pirmos vietos grupėje grumsis Portugalija ir Ispanija, o Šveicarija susitiks su Čekija.

Standings provided by SofaScore

Kiti rezultatai:

B lyga, 1 grupė

Armėnija – Ukraina 0:5

Škotija – Airija 2:1

Standings provided by SofaScore

B lyga, 2 grupė

Izraelis – Albanija 2:1

Standings provided by SofaScore

B lyga, 4 grupė

Serbija – Švedija 4:1

Slovėnija – Norvegija 2:1

Standings provided by SofaScore

C lyga, 2 grupė

Šiaurės Airija – Kosovas 2:1

Kipras – Graikija 1:0

Standings provided by SofaScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją