Klubo vadovai neteko kantrybės ir yra pasiruošę parduoti 21-erių metų italą. Pasak spaudos pranešimų, Milano „Inter“ ir AC „Milan“ klubai norėtų įsigyti kontroversiškąjį žaidėją.

M. Balotelli prisijungė prie Mančesterio miesto ekipos 2010-ųjų metų vasarą už 23,5 milijonų svarų. Į Angliją jis persikėlė iš „Inter“ ekipos, tačiau pats yra pareiškęs, kad nuo vaikystės yra AC „Milan“ fanas ir norėtų žaist kartu su Zlatanu Ibrahimovičiumi.

Roberto Mancini bandė nuslėpti nusivylimą komandos puolėjo nepastoviu elgesiu už aikštės ribų. M. Balotelli buvo kritikuojamas po Anglijos „Premier“ lygos rungtynių su „Sunderland“ ekipa, nors jose jis įmušė du įvarčius. R. Mancini prisipažino, kad tose rungtynėse svarstė pakeisti italą jau po 5-tos dvikovos minutės, nes strategui nepatiko puolėjo požiūris į rungtynes.

„Jis gali žaisti prastai 70 minučių, tačiau po to įmušti du įvarčius. Man nepatinka, kai jis žaidžia šitaip. Mario turi viską, kad sužaistų gerai visų rungtynių metu. Tokiam mače puolėjas turėtų nulemti rungtynių baigtį ne per paskutines kelias minutes, o anksčiau“, – nepasitenkinimą išreiškė komandos strategas.