„UEFA nuoširdžiai apgailestauja dėl siaubingų incidentų, kurie vyko praėjusią naktį Atėnuose ir per kuriuos žuvo žmogus.

Reiškiame gilią užuojautą žuvusiojo šeimai, AEK futbolo klubui ir jo sirgaliams.

Norėtume dar kartą pabrėžti, kad smurtui mūsų sporte ne vieta, tikimės, kad už šį siaubingą aktą atsakingi asmenys bus sulaikyti ir kuo greičiau perduoti teisėsaugai“, – skelbiama UEFA pranešime.

UEFA konsultavosi su Atėnų vietos valdžios institucijomis, nuspręsta, kad „nėra galimybių, jog šį vakarą įvyktų AEK ir „Dinamo“ rungtynės“.

Dvikova Zagrebe vyks numatytu laiku – rugpjūčio 15-ąją.

Nukelta dvikova Atėnuose įvyks rugpjūčio 19 dieną, šeštadienį.

Tiek Zagrebe, tiek Atėnuose dvikovos vyks be svečių sirgalių.

Tragedija įvyko naktį iš rugpjūčio 7-os į 8-ąją. Susirėmus aršiausiems abiejų komandų fanams kilo masinės muštynės, kurių metu vienas graikų fanas buvo mirtinai subadytas peiliu, o dar mažiausiai šeši stipriai sužeisti. Kaip praneša Graikijos policija, 22-ejų metų vyras, skubiai išgabentas iš stadiono, mirė ligoninėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją