Šis interviu plačiai nuskambėjo pasaulio sporto žiniasklaidoje, pirmadienį popiet į išsakytas C. Ronaldo mintis sureagavo Mančesterio klubas bei išplatino trumpą pranešimą.

„Klubas apsvarstys savo poziciją ir atsakymą, kai bus nustatyti visi faktai.

Pagrindinis mūsų dėmesys skiriamas pasiruošimui antrai sezono pusei bei žaidėjų, trenerių, klubo personalo darbų ir sirgalių kuriamo bendrumo tęstinumui“, – skelbiama klubo pranešime.

„Ne tik treneris, bet ir kiti du ar trys klubo žmonės (mėgina priversti išeiti). Aš jaučiuosi išduotas. Žmonės turi išgirsti teisybę. Taip, jaučiuosi išduotas ir jaučiu, kad kai kurie žmonės nenori manęs čia. Ne tik šiais metais ir bet ir pastaruosius dvejus metus“, – kalbėjo C. Ronaldo.

„Negerbiu jo (Eriko ten Hago), nes jis pats nerodo man jokios pagarbos“, – apie Mančesterio ekipos trenerį kalbėjo C. Ronaldo, kurio ilgas beveik valandos trukmės interviu visuomenei bus parodytas trečiadienį arba ketvirtadienį. Šiuo metu žiniasklaidoje publikuotos tik kai kurios spausdintos ištraukos su 37-erių portugalo citatomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją