Draugiškų rungtynių antrajame kėlinyje Nyderlandų rinktinės puolėjas puikiu smūgiu galva pasiuntė kamuolį į tinklą, bet tame pačiame epizode susitrenkė galvomis su Anglijos ekipos gynėju Ch. Smallingu.

Abu žaidėjai kurį laiką nesikėlė nuo vejos, kol galiausiai K.-J. Huntelaaras savo kojomis nuėjo link rūbinės, o Ch. Smallingą, kuriam galva veikiausiai buvo prakirsta, teko gabenti neštuvais.

Silpnų nervų skaitytojams incidento vaizdo įrašų žiūrėti nerekomenduojame:

„Huntelaaras išvyko į ligoninę, kadangi manome, jog galva yra sužeista,- sakė Nyderlandų treneris Bertas van Marwijkas. - Rūbinėje jis atrodė geriau, nei aikštėje, bet nusprendėme nerizikuoti“.

Panašiai kalbėjo ir Anglijos nacionalinę komandą treniruojantis Stuartas Pearce'as: „Chrisas išvyko į ligoninę. Kalbėjausi su futbolininku, jis sąmoningas, tačiau incidentas buvo labai nemalonus“.

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją