37-erių „Porto“ ekipos vartų sargas praėjusį trečiadienį treniruotės metu patyrė miokardo infarktą. Paleistas iš ligoninės futbolininkas teigė „pailsėsęs artimiausias porą savaičių ar mėnesių“.

„Svarbiausias dalykas yra tai, kad šiuo metu aš esu čia“, – reporteriams kalbėjo I. Casillasas.

„Prieš keletą dienų buvau atsidūręs sudėtingoje situacijoje, gyvenime bet kas, bet kuriuo momentu gali nutikti, laimei, man viskas gerai. Jaučiuosi labai laimingas.

Noriu padėkoti visiems, kurie manimi pasirūpino, jaučiau didžiulį rūpestį iš aplinkinių.

Iš šios situacijos dabar galiu išeiti tik su šypsena“, – kalbėjo I. Casillasas.

Ispanas gyrė Porto miesto medikų komandos greitą reagavimą, tai leido kontroliuoti galimas infarkto rizikas.

„Kol kas nežinau, kokia bus mano ateitis, tačiau svarbiausias dalykas yra tai, kad esu čia, galiu kalbėti su jumis, perduoti visiems žinią, kaip aš jaučiuosi ir kaip man sekasi“, – teigė viena Madrido „Real“ klubo ikonų.



I. Casillasas „Karališkojo“ klubo marškinėlius dėvėjo 16 sezonų arba 725 rungtynėse, triskart laimėjo Čempionų lygą ir penkiskart tapo „La Liga“ nugalėtoju.

Be to, su Ispanijos rinktine dukart triumfavo Senojo žemno pirmenybėse (2008 ir 2012 m.) ir 2010-aisiais Pietų Afrikos Respublikoje tapo pasaulio čempionu.

Nuo 2015 m. vartininkas priklauso „Porto“ klubui, praėjusiame sezone tapo Portugalijos čempionu bei Čempionų lygos rekordininku pagal sužaistas rungtynes – jo sąskaitoje 177 rungtynės prestižiškiausiame pasaulyje klubinių komandų turnyre.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)