2023 m. LFF taurės laimėtojai naująjį sezoną pradėjo apmaudžia nesėkme, patirta mūšyje dėl Supertaurės, kuriame tik baudinių serijoje 4:5 nusileista Gino Lettieri auklėtiniams.

Per pagrindinį rungtynių laiką žiūrovai įvarčių neišvydo, tad pagal rungtynių reglamentą komandos iškart stojo mušti 11 metrų baudinius.

Po keturis pirmus savo smūgius abi komandos realizavo be klaidų, tačiau tada „TransInvest“ puolėjas Henrique Devensas šovė virš vartų, o panevėžiečių kapitonas Linas Klimavičius neklydo ir garantavo savo komandai trofėjų.

Vyriausias „Transinvest“ komandos žaidėjas Linas Pilibaitis neliko nusivylęs komandos prisistatymu.

„Išėjo visai linksmos rungtynės, prieš sezoną daug kokybės nebuvo, tačiau netrūko iš abiejų pusių kovos. Šiuo atveju dabar tenka sveikinti „Panevėžį“. Prieš rungtynes tikrai nebuvo plano atsitraukti ir tik gintis. Treneriai padarė planą, ragino demonstruoti savo žaidimą ir nežiūrėti į varžovus“, – kalbėjo L. Pilibaitis.

„Transinvest“ gynėjas džiaugėsi čempionų suteiktomis pamokomis.

„Mes, kaip studentai, mokomės iki paskutinės minutės. Man patiko komandos atsidavimas ir kova. Noriu padėkoti komandos draugams. Taip, pergalės neiškovojome, pasiekėme baudinių loteriją, bet vyrai – šaunuoliai“, – komandos demonstruotu charakteriu džiaugėsi L. Pilibaitis.

Balandžio 5 dieną 39-ąjį gimtadienį minėsiantis veteranas po metų pertraukos grįš į A lygos batalijas, bet naujokų galimybių jis vertinti kol kas nesiryžta.

„Tiesą sakant, mes, kaip žaidėjai, nežiūrime į turnyro lentelę ir žvelgiame į artimiausias rungtynes, kuriose visada siekiame pergalės. Klubo vadovas minėjo, kad tikslas – išlikti A lygoje. Tarpsezoniu iš tiesų nesekiau kitų klubų naujienų ir pokyčių, į kitus nesidairėme“, – teigė L. Pilibaitis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją