Po dramatiškos Kazanėje vykusios akistatos futbolo sirgaliai aptarinėjo ne tik rezultatą ir įvarčių autorius. Dėmesio centre atsidūrė Velso rinktinės gynėjas Chrisas Gunteris.

Ant jo riešo žiūrovai pastebėjo baltos ir raudonos spalvų juostelę. Daugelis jų tai suprato kaip Baltarusijos opozicijos palaikymo gestą.

Po paskutine futbolininko „Instagram“ nuotrauka baltarusiai paliko kelis šimtus dėkingumo kupinų žinučių.

„Išties gerai, kad akistata vyko ne Baltarusijoje, kitu atveju ant vejos būtume sulaukę OMON atstovų“, – šmaikštavo vienas internautų.


Chris Gunter

Tačiau žvelgiant atidžiau, ši nuotrauka paskelbta dar birželio mėnesį. Su tokia juostele gynėjas žaidė Euro 2020 čempionate, kuriame Velsas pateko į aštuntfinalį.

Tampa akivaizdu, jog ši riešo juostelė nieko bendro su Baltarusija neturi. Dar 2016 metais gynėjas užfiksuotas su tokia pat baltos, raudonos spalvų juostele.

Su ja „Charlton Athletic“ gynėjas nesiskiria žaisdamas ir klubiniame futbole.

Chris Gunter
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)