Nuo 2020 m. Graikijoje rungtyniaujantis V. Slivka žaidė visas rungtynes ir 61 min. pasižymėjo tiksliu smūgiu galva. Po jo įvarčio „Lamia“ pirmavo 2:1, bet jau per aribtro pridėtą laiką šeimininkų ekipos žaidėjas Nikolai Alho rezultatą išlygino.

Praėjusiame sezone „Lamia“ Graikijos čempionate užėmė 12 vietą ir tik per plauką išvengė iškritimo į žemesnį divizioną, o V. Slivka per 29 rungtynes pelnė 1 įvartį. 2020-2022 m. Lietuvos rinktinės futbolininkas rungtyniavo Smirnų „Apollon“ klube ir per 52 rungtynes pasižymėjo 2 rezultatyviais smūgiais.

Sekmadienį kovas Graikijos „Superlygoje“ į kovą stos ir lietuvio Valdo Dambrausko treniruojama Kretos OFI ekipa. Praėjusiame sezone 7 vietą užėmęs OFI naują sezoną pradės dvikova su 5-oje vietoje čempionate finišavusiu Salonikų „Aris“ klubu.


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją