Kontrolines rungtynes „Kauno Žalgiris“ pradėjo tokios sudėties: M. Matuzas, P. Širvys, R. Sadauskas, A. Klimavičius, Rudinilsonas, D. Šešplaukis, K. Šilkaitis, L. Pilibaitis, D. Romanovskis, P. Otele ir R. Krušnauskas.

Jau pirmųjų varžovų atakų metu teko gerokai paprakaituoti tam, kad pavyktų apsiginti, tačiau įvarčio „Omonia“ komandai pasiekti pirmoje rungtynių dalyje taip ir nepavyko.

Savo ruožtu žalgiriečiai per kėlinį sukūrė vieną progą ir ją pavertė įvarčiu į Kipro ekipos vartus. Pačioje kėlinio pabaigoje, 44 minutę, pasižymėjo Karolis Šilkaitis.

Turėdami pranašumą kauniečiai po pertraukos buvo priversti dar daugiau gintis, o „Omonia“ atakos buvo vis pavojingesnės ir galiausiai virto išlyginamuoju įvarčiu, o vėliau „Omonia“ ir persvėrė rezultatą savo naudai.

70 min. rezultatą išlygino Andronikos Kakoullis, o pačioje rungtynių pabaigoje, 87 min., Ioannis Kousoulos pasižymėjo po kampinio ir nulėmė savo ekipos pergalę.

Po rungtynių „Kauno Žalgirio“ futbolininkai keliaus atgal į Lietuvą ir jau kitą savaitgalį A lygos rungtynėse namuose susitiks su „Panevėžio“ komanda.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją