2018 m. įkurta Majamio „Inter“ komanda prieš tai nebuvo patekusi į nė vieno turnyro finalą ar net buvusi arti titulo, tačiau argentinietis tai pakeitė per kiek daugiau nei mėnesį.

L. Messi savo žymę padėjo ir šiame finale – jau 23-ąją minutę jis pelnė pirmąjį rungtynių įvartį, tačiau antro kėlinio 57-ą minutę rezultatą išlygino Fafa Picault. Tokiu rezultatu ir baigėsi pagrindinis laikas.

„Inter“ komandos naujasis lyderis pirmasis stojo ir prie 11 m žymos, kur ramiu smūgiu išvedė savo komandą į priekį. Victoras Ulloa turėjo šansą penktu baudiniu užbaigti seriją ir laimėti savo komandai pirmąjį trofėjų, tačiau jo smūgis buvo neitkslus.

Toliau abiejų komandų futbolininkai ilgai neklydo, kol „Nashville FC“ atstovas E. Panicco nestojo prie žymos. Šis pramušė 11-ą savo komandos smūgį ir atidavė pergalę Majamio klubui.

Lionelis Messi buvo pripažintas geriausiu šio turnyro žaidėju, taip pat tapo rezultatyviausiu žaidėju, įmušdamas 10 įvarčių per 7-ias rungtynes.

CONCACAF Lygų taurės turnyras buvo įkurtas 2019 m. Šiame vasariniame turnyre varžosi klubai iš JAV, Kanados ir Meksikos futbolo lygų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją