Įvertintas ir „Real“ strategas Carlo Ancelotti, pripažintas Metų treneriu. Jo vadovaujama „Real“ iškovojo rekordinį 14-ą Čempoionų lygos trofėjų.

Apdovanotas 34-erių K. Benzema teigė, jog šis įvertinimas – daugelio metų darbo rezultatas.

„Šis trofėjus – atlygis už sunkų kelerių metų darbą. Ačiū „Real“ klubui, komandos draugams ir klubo darbuotojams, kurie padeda man siekti pergalių aikštėje.

Galiausiai dėkoju šeimynai, visiems sirgaliams už kasdienį, svarbų palaikymą“, – socialiniuose tinkluose rašė prancūzas, kuris penktą kartą karjeroje iškovojo Čempionų lygos titulą.

Prie jo K. Benzema prisidėjo pelnydamas 15 įvarčių.

Į šį apdovanojimą pretendavo Kevinas De Bruyne („Man City“) ir „Real“ vartininkas Thibaut Courtois.

Geriausia Europos futbolininke pripažinta „Barcelonos“ puolėja Alexia Putellas. Ji antrus metus iš eilės sulaukė tokio įvertinimo.

K. Ancelotti tapo pirmuoju treneriu, kuris keturis kartus į viršų kėlė Čempionų lygos taurę. Pirmą kartą titulą iškovojo su „AC Milan“ 2003-aisiais, tą pakartojo 2007 metais, su „Real“ prestižinį trofėjų laimėjo ir 2014-aisiais.

Metų trenere pripažinta Anglijos rinktinės strategė Sarina Wiegman, kurios vadovaujama rinktinė šią vasarą tapo Europos čempione.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją