"Bendrovę "Hanner" domina „Žalgirio" stadiono teritorijos projektas, tačiau, mūsų nuomone, detalaus plano sprendiniai nėra racionalūs, o vykdomas pardavimo procesas atrodo gana keistai, kai niekaip nepavyksta gauti pardavimo memorandumo. Jo pateikimo terminai buvo atidėti kelis kartus, natūraliai kyla klausimų, ar procesas bus skaidrus ir racionalus", - dienraščiui "Verslo žinios" pareiškė bendrovės vadovas ir valdybos pirmininkas Arvydas Avulis.

"MG Valda" direktorė Sigita Survilaitė-Mekionienė sakė, kad dvejonių kelia ir pats pardavimo procesas: "Bus įsigyjami ar sklypai, ar juos valdančios įmonės", - piktinasi „MG Valdos" atstovė.

Sklypų pardavėjai ir Šiaulių bankas kaltinimus atmeta ir teigia, kad patys plėtotojai juodina procesą, nes turi savų interesų.

Dienraščio žiniomis, potencialūs stadiono pirkėjai, tarp kurių minimas ir Panevėžio statybos trestas, kol kas negali pateikti galutinio pasiūlymo, nes turtą parduodanti investicinės bankininkystės įmonė "Summa Advisers" kartu su nekilnojamojo turto bendrove "Newsec/Re&Solution" potencialiems investuotojams niekaip nepateikia detalaus turto aprašymo - informacinio memorandumo, kuriame nurodytos visos turto detalės ir kainos.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)