Nors Prancūzijos čempionai dar oficialiai nepaskelbė apie skyrybas su dabartiniu treneriu Christophe’u Galtieru, bet jau kurį laiką aišku, kad 56-erių specialisto dienos – suskaičiuotos.

Prieš kurį laiką žlugo PSG derybos su buvusiu Miuncheno „Bayern“ treneriu Julianu Nagelsmannu, tad Paryžiaus ekipa atsigręžė į L. Enrique.

53-ejų ispanas 2014-2017 m. treniravo „Barcelonos“ ekipą ir jau pirmo sezono metu laimėjo vadinamąjį Treble – UEFA Čempionų lygą, Ispanijos lygą ir Ispanijos taurę.

Vėliau jis dar du kartus laimėjo Ispanijos taurę ir kartą – šalies lygą. Taip pat trenerio kraityje – Ispanijos ir UEFA supertaurės, FIFA pasaulio klubų taurė.

Po etapo Katalonijos klube L. Enrique dirbo Ispanijos rinktinės treneriu, o šį postą paliko po praėjusių metų pasaulio čempionato.

PSG šią vasarą išgyvena milžiniškus pokyčius – komandą jau paliko Lionelis Messi, greičiausiai išvyks ir Kylianas Mbappe, o Neymaras siejamas su persikėlimu į Saudo Arabiją.

Tiesa, „L’Equipe“ skelbia, kad sužinojęs apie L. Enrique paskyrimą, Neymaras nebenori išvykti iš Prancūzijos sostinės – su šiuo specialistu jis dirbo „Barcelonos“ klube.

Rezultatais UEFA Čempionų lygoje nusivylęs klubas ketina keisti kryptį ir nebesivaikyti visų įmanomų žvaigždžių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją