Dvikovoje prieš „Sūduvos“ komandą žalgiriečiai antrą kartą šį sezoną namuose laimėjo 4:0.

„Daug dominavome, daug sukūrėme. Buvo daug veiksmų, momentų. Ne viską pavyko realizuoti. Antrasis kėlinys mums buvo sėkmingesnis. Pirmajame kėlinyje irgi turėjome progų. Baigėsi taip kaip baigėsi. Bravo žaidėjams, jie pradeda suprasti idėjas ir tai išpildo aikštėje. Yra rezultatas, veiksmai, atnešantys įvarčius. Tai yra svarbiausia“, – kalbėjo V. Čeburinas.

„Nebuvo lengva, pirmą kėlinį sužaidėme 0:0. Dažnai žaidžiant prieš komandas, kurios potencialiai silpnesnės nei mes, toms komandoms suteikiame kažkokios vilties, kad galime rungtynes sužaisti lygiosiomis 0:0. Visada norisi įvartį įmušti anksčiau, bet šiandien išėjo, kad antrajame kėlinyje ir po to atsidarė vartai – sumušėme įvarčius. Turime taisyti daug klaidų, bet visumoje – neblogas komandos pasirodymas“, – sakė K. Kažukolovas.

Nors pirmajame kėlinyje „Žalgiris“ neišnaudojo gausybės progų, po pertraukos vaizdas pasikeitė ir pavyko pelnyti keturis įvarčius.

„Ir pirmajame kėlinyje buvo galimybių. Antrajame kėlinyje buvome labiau susikaupę. su mintimi kad antros progos gali ir nebūti. Tolimas Yukiyoshi Karashima smūgis, geri veiksmai baudos aikštelėje. Gerai užbaigėme, buvome aštresni. nors daug progų ir nerealizavome. Visko įmušti nepavyksta, bet to reikia siekti“, – vertino V. Čeburinas.

„Per pertrauką treneris sudėliojo taktiką, kur ne ten stovime, kur ne ten perdavimą duodame. Sakė, kad turime įmušti įvartį ir baigsis rungtynės. Pirmajame kėlinyje turėjome neblogų progų neįmušėme, antrajame pavyko realizuoti“, – aiškino K. Kažukolovas.

Gynėjas startinėje komandos sudėtyje pasirodė daugiau po mėnesio pertraukos, šansų pasireikšti gavo ir kiti mažiau rungtyniavę futbolininkai.

„Negalvojau, kad bus taip fiziškai sunku. Pirmajam kėliniui einant į galą jautėsi kojose fizinis nuovargis. Rungtynių pabaigoje energijos taip pat trūko. Bet kuo daugiau žaisi, tuo lengviau vėliau. Tikiuosi, kad pavyks užsitarnauti trenerio pasitikėjimą ir sužaisti daugiau rungtynių“, – kalbėjo futbolininkas.

Pergale „Žalgiris“ ilgai nesidžiaugė – jau po rungtynių rūbinėje mintys persikėlė į antradienio Čempionų lygos akistatą prieš „Galatasaray“.

„Po rungtynių rūbinėje kalbėjome apie pasiruošimą kitai dvikovai. Labai atsakingai ruoštis rimtam varžovui, koks yra Turkijos čempionai“, – sakė V. Čeburinas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją