Pirmame kėlinyje šeimininkai daug progų nesukūrė, tačiau tada atėjo Klaudijaus Upsto šlovės valanda.

30-ą min. kaunietis galingu smūgiu išvedė ekipą į priekį, o po 11 minučių jo reidas ir perdavimas virto nesudėtingu Alexo Souzos įvarčiu iš arti.

Nepaisant to, kad „Hegelmann“ nepadėjo Augustinas Klimavičius bei rezultatyviausias čempionato žaidėjas Vilius Armanavičius, Kauno rajono klubas antrame kėlinyje tik dar labiau padidino pavarą puolime.

55-ą min. daugiau nei trijų mėnesių tylą nutraukė antruoju bandymu kamuolį į vartus pasiuntęs Lazaras Sajčičius, 62-ą min. formalumą atliko Samuelis Odeoyibo, galiausiai 78-ą min. įvarčiu džiaugėsi ir Salifas Cisse. Pastarasis tą padarė po beveik penkių mėnesių pertraukos.

Po šios pergalės Andriaus Skerlos auklėtiniai turi 47 taškus ir vėl bent laikinai pirmauja prieš penkeriomis rungtynėmis mažiau sužaidusį čempioną Vilniaus „Žalgirį“ (44 tšk.).

Priešpaskutinę devintą vietą užimančio „Džiugo“ sąskaitoje – 14 taškų.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją